Кланът Кардашиян, който е известен с това, че хвърля огромни суми

...
Кланът Кардашиян, който е известен с това, че хвърля огромни суми
Коментари Харесай

Кланът Кардашиян отменя разточително партито за Коледа заради КОВИД

Кланът Кардашиян , който е прочут с това, че хвърля огромни суми пари за празненство в навечерието на Коледа , реши да не прави празненства тази година предвид на продължаващата пандемия от ковид а.

Според Fox News Khloe Kardashian разгласи, че фамилията няма да бъде хазаин на коледно празненство, откакто почитател я попита дали проектите за годишното празненство към момента са в ход. 36-годишната риалити звезда отговори, като съобщи, че защото „ случаите на Covid излизат отвън надзор “, те са решили да не правят сбирки тази година.

" Случаите с Covid излизат отвън надзор в Калифорния. Затова взехме решение, че тази година няма да вършим празненство за Бъдни вечер ", написа в туитър Кардашиян.

" За първи път няма да вършим празненство на Бъдни вечер от 1978 година Здравето и сигурността обаче преди всичко! Да се ​​вземе съществено тази пандемия е наложително ", добави тя.

По-рано през ноември, когато почитател зададе сходен въпрос, Хлои отговори, че фамилията възнамерява по-малко празненство този път. (ANI)
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР